Μετακίνηση

15844393_730439653792438_5351350869099638867_2

Trippy.gr Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Μεταφοράς Προσώπων με Mini Bus.

Το Mercedes Sprinter Mini Bus του trippy.gr διατίθεται για ιδιωτικές και ολιγομελείς εκδρομές και μεταφορές στην Αθήνα και την Τήνο. Διαθέτει 20 θέσεις επιβατών και συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές ασφαλείας του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών. Είναι εξοπλισμένο με άνετα καθίσματα και Ευρωπαϊκών προδιαγραφών ζώνες ασφαλείας και πλήρες σύστημα κλιματισμού, ενώ διαθέτει αποθηκευτικό χώρο για τις αποσκευές ή τον εξοπλισμό σας.

Επιλέξετε την παρέα, τον προορισμό, το χρόνο και τις δραστηριότητες που επιθυμείτε να απολαύσετε. Εμείς θα οργανώσουμε και θα προγραμματίσουμε όλες τις λεπτομέρειες. Θα σας οδηγήσουμε με ασφάλεια, συνέπεια και επαγγελματισμό, σε ευχάριστο κλίμα, στον προορισμό της επιλογής σας.

Για τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού όπως, ορειβασία, σκι, ποδηλασία, πεζοπορία rafting, κανοε καγιακ, καταδύσεις και άλλες δραστηριότητες, το mini bus του Trippy.gr είναι στη διάθεσή σας για την μεταφορά σας.

>> ΚΡΑΤΗΣΗ <<

 

trippy_van_transfer

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CHAUFFEUR

Παρέχουμε μια απλή αλλά αποτελεσματική ιδιωτική μεταφορά που λειτουργεί 7/24 την εβδομάδα, χωρίς επιπλέον χρέωση για τις αποσκευές.

Χρησιμοποιούμε οδηγούς που ειδικεύονται στην μεταφορά επιβατών από πόρτα σε πόρτα, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά  την Τήνο. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει έξω από το σημείο επιβίβασης  και στη συνέχεια θα σας οδηγήσει απευθείας στο ξενοδοχείο σας σε ένα άνετο όχημα με AC.

Ο στόλος των μικρών λεωφορείων μας προσφέρει άνετη, αξιόπιστη και οικονομική μεταφορά στη Τηνο και την Αθήνα. Μπορείτε να νοικιάσετε το όχημα για τον εαυτό σας και την ομάδα σας ακριβώς όπως ένα ιδιωτικό ταξί.

Ο οδηγός σας, στις περισσότερες περιπτώσεις, αναμένει την άφιξή σας και θα σας μεταφέρει άμεσα και με ασφάλεια στο κατάλυμά σας.

 

Σας προσφέρουμε:

  1. Τηλεφωνική υποστήριξη 24 ωρών
  2. Οι τιμές μας περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τα καύσιμα
  3. Ευγενικοί, επαγγελματίες οδηγοί
  4. Βολικές και αξιόπιστες υπηρεσίες
  5. Κλιματισμός σε όλα τα οχήματα
  6. Πλήρως αδειοδοτημένα αυτοκίνητα
  7. Ασφαλής μεταφορά
  8. Διακοπές χωρίς άγχος

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2283025221 ή στο email: info@trippy.gr

IMG-f231fa661c783827fa46114eca800b5e-V

ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ

Αναλαμβάνουμε τις μεταφορές των καλεσμένων σας που θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους, χωρίς μεταφορικό μέσο, στο γαμο ή στην βάφτισή σας.

Μεταφορές:

– Από / προς το Λιμάνι

– Από / προς τα ξενοδοχεία

– Από / προς την εκκλησία

– Από / προς το χώρο της δεξίωσης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2283025221 ή στο email: info@trippy.gr

note3 1264