Η εταιρεία

Σκέφτεστε να κάνετε ένα αξέχαστο ταξίδι γεμάτο έμπνευση και όμορφες εμπειρίες; Ετοιμάζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Θέλετε να γιορτάσετε την επέτειό σας ή απλά θέλετε να ξεφύγετε για μερικές μέρες από την ρουτίνα της καθημερινότητας; Η ομάδα του Trippy.gr αναλαμβάνει να σας οργανώσει μια αξέχαστη εμπειρία.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σας, έχουμε να σας προτείνουμε πληθώρα ιδεών για αναψυχή, δραστηριότητες, διαμονή αλλά και σημαντικές ταξιδιωτικές πληροφορίες.

Για συναρπαστικές εμπειρίες καταδύσεων, πεζοπορικές διαδρομές αλλά και για υπέροχα ξενοδοχεία για διαμονή κι ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εμπιστευθείτε την εξειδικευμένη ομάδα του Trippy.gr και ζήστε τις ξέγνοιαστες διακοπές που λαχταράτε!

Ταξιδιωτικές υπηρεσίες που παρέχουμε:
  • Πακέτα Διακοπών
  • Υπηρεσίες Μεταφοράς Προσώπων
  • Ιδιωτικές και Ημι-ιδιωτικές Περιηγήσεις
  • Περιηγήσεις σε Αξιοθέατα
  • Πεζοπορικές εκδρομές
  • Διαμονή σε Ξενοδοχεία, Βίλες, Σουίτες, Στούντιο και Δωμάτια
  • Θαλάσσιες εκδρομές με σκάφος.
Πακέτα Διακοπών
Θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα χαλάρωσης και να χαρίσετε στον εαυτό σας χρόνο για ν’ απολαύσει αγαπημένες δραστηριότητες;
Γνωρίστε μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών μας, την Ελλάδα.
Υπηρεσίες Μεταφοράς Προσώπων
Το Mercedes Sprinter Mini Bus του trippy.gr διατίθεται για ιδιωτικές και ολιγομελείς εκδρομές και μεταφορές στην Αθήνα και την Τήνο.

Περιηγήσεις / Εκδρομές
Επιλέξετε την παρέα, τον προορισμό, το χρόνο και τις δραστηριότητες που επιθυμείτε να απολαύσετε. Εμείς θα οργανώσουμε και θα προγραμματίσουμε όλες τις λεπτομέρειες. Θα σας οδηγήσουμε με ασφάλεια, συνέπεια και επαγγελματισμό, σε ευχάριστο κλίμα, στον προορισμό της επιλογής σας.
Δραστηριότητες / Αθλήματα
Για συναρπαστικές εμπειρίες καταδύσεων, πεζοπορικές διαδρομές, ποδηλασία, αναρρίχηση και άλλα, εμπιστευθείτε την εξειδικευμένη ομάδα του Trippy.gr.

 

Συνεργασίες…

hf logo_ambassadors_ transparent2